Juniors’ And Kids’ Marka Boots HT

115.00 

Categories: ,

Description

No.

11909
Waterproof and supportive hiking boots, for kids who want to hike and run every trail.
For the kids who love the freedom of wild, the Marka hiking boots have the protection and comfort for rugged days outdoors. Built with our trusted HellyTech® membrane, these boots are fully waterproof. They have outstanding grip, a comfortable midsole and a supportive mid-cut ankle  you can explore with confidence. With the environment in mind, the lining, webbing and rubber components use recycled inputs.
Fiber Content– Upper: 100% Polyester (Recycled) – Upper 2: 60% Polyurethane 40% Polyester (Recycled) – Upper 3: 85% Thermoplastic Polyurethane 15% Polyurethane – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 73% Polyester (Recycled) 27% Polyurethane – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight260g
nr 11909
Çizme hiking të papërshkueshme nga uji dhe mbështetëse, për fëmijët që duan të ecin dhe të vrapojnë çdo shteg.
Për fëmijët që e duan lirinë e egër, çizmet e ecjes Marka kanë mbrojtjen dhe komoditetin për ditët e vështira në natyrë. Të ndërtuara me membranën tonë të besuar HellyTech®, këto çizme janë plotësisht të papërshkueshme nga uji. Ata kanë një shtrëngim të jashtëzakonshëm, një shollë të rehatshme në mes dhe një kyçin e këmbës mbështetëse me prerje në mes, në mënyrë që të mund të eksploroni me besim. Me mjedisin në mendje, rreshtimi, rripa dhe komponentët e gomës përdorin inpute të ricikluara.
Përmbajtja e fibrave: – Pjesa e sipërme: 100% poliestër (i ricikluar) – Pjesa e sipërme 2: 60% poliuretani 40% poliestër (i ricikluar) – pjesa e sipërme 3: 85% poliuretani termoplastik 15% poliuretani – rreshtimi: 100% poliestër (3 i ricikluar: – 7) % Poliestër (i ricikluar) 27% Poliuretani – Shtrëlla: 100% EVA – Shulla e jashtme: 100% Gome
Pesha: 260g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Juniors’ And Kids’ Marka Boots HT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *