JR HH LIFA ACTIVE SET

74.00 

Categories: ,

Description

JR HH LIFA ACTIVE SET

No.

48647
Our best juniors’ base layer for quick moisture management – made for year-round action.
We created Lifa® Active so you could have fantastic, light insulation year-round. It performs for all your adventures. Efficient and comfortable, the 2-layer fabric moves moisture away from your skin, so you stay dry and warm.
Fiber Content65% Polyester, 35% Polypropylene
Care InstructionsWash inside out, Wash with similar colours

Select size:

Weight390g
FEATURES
Lightweight insulation
PERKTHIMI
SET JR HH LIFA ACTIVE
NO
48647
Shtresa jonë më e mirë bazë e të rinjve për menaxhimin e shpejtë të lagështirës – e krijuar për veprim gjatë gjithë vitit.
Ne krijuam Lifa® Active që të mund të keni izolim fantastik dhe të lehtë gjatë gjithë vitit. Ajo funksionon për të gjitha aventurat tuaja. Efektive dhe komode, pëlhura me 2 shtresa largon lagështinë nga lëkura juaj, kështu që ju qëndroni të thatë dhe të ngrohtë.
Përmbajtja e fibrave: 65% poliestër, 35% polipropilen
Udhëzime për kujdesin: Lajeni nga brenda, lajeni me ngjyra të ngjashme
MASAT E DISPONUESHME

Pesha: 390g
TIPARET
Izolim i lehtë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JR HH LIFA ACTIVE SET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *