Jobe Vertex Wakeboard

460.00 

Available on backorder

Description

272522008

Jobe Vertex Wakeboard

Meet the Vertex wakeboard, one of the new warriors of our family. Provided with BackBone Tech: High tech advanced placing of carbon rods to boost the feel and response and give the board extra stiffness. Next up this board has a continuous rocker for a relaxed feel and high speed on the water. On top of that, this wakeboard as has a breaking spline that breaks the water for soft landings. Somehow our developers managed to develop a pro version of the Vertex. But if you’re a rider who wants to start stomping pro tricks without paying the top-bill, the Vertex is your weapon of choice. By the way, did we tell you that this board is made with 100% solar power?
  • Continuous rocker
  • BackBone Tech: Innovative high tech advanced placing of carbon rods to boost board feel, response and add center stiffness
  • 4 removable nylon fins
  • ABS impact rails
  • Breaking spline that breaks the water for soft landings
  • Channels
  • Double concave for extra speed and stability
  • High press core
  • Made with 100% solar power
  • Milled traditional foam core

272522008

Jobe Vertex Wakeboard Takoni wakeboardin Vertex, një nga luftëtarët e rinj të familjes sonë. Ofrohet me BackBone Tech: Vendosja e avancuar e teknologjisë së lartë të shufrave të karbonit për të rritur ndjesinë dhe reagimin dhe për t’i dhënë bordit ngurtësi shtesë. Më pas, kjo tabelë ka një rrotullues të vazhdueshëm për një ndjesi të relaksuar dhe shpejtësi të lartë në ujë. Për më tepër, ky wakeboard ka një shpinë të thyer që thyen ujin për ulje të buta. Disi zhvilluesit tanë arritën të zhvillojnë një version pro të Vertex. Por nëse jeni një kalorës që dëshironi të filloni të shkelni truket pro pa paguar faturën e lartë, Vertex është arma juaj e zgjedhur. Meqë ra fjala, a ju thamë që kjo pllakë është bërë me 100% energji diellore?

Roker i vazhdueshëm
BackBone Tech: Vendosja inovative e avancuar e teknologjisë së lartë e shufrave të karbonit për të rritur ndjesinë, reagimin dhe shtimin e ngurtësisë së qendrës
4 pendë najloni të lëvizshme
Binarët e goditjes ABS
Vizë e thyer që thyen ujin për ulje të buta
Kanalet
Konkave të dyfishta për shpejtësi dhe stabilitet shtesë
Bërthama me shtypje të lartë
Prodhuar me 100% energji diellore
Bërthama tradicionale e bluar me shkumë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Vertex Wakeboard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *