Jobe Vertex Pro Wakeboard

575.00 

Available on backorder

Description

272522011

Jobe Vertex Pro Wakeboard

Rise above yourself with the Jobe Vertex Pro Wakeboard. We have developed a full new core consisting out of PVC foam and Pauwlonia Wood. This ‘Glide Core’ is our most high-end core ever. The combined use of PVC foam and Pauwlonia wood makes this a super stiff board while keeping it extremely light. We’ve used 50/50 carbon infused fiberglass for even more response and stiffness while keeping the board light as a feather. Furthermore this wakeboard has a continuous rocker and BackBone Tech to boost the feel, response and center stiffness. If you’re looking for the best… This board is what you need. By the way, did we tell you that this board is made with 100% solar power?
 • Continuous rocker
 • BackBone Tech: Innovative high tech advanced placing of carbon rods to boost board feel, response and add center stiffness
 • 4 removable nylon fins
 • 50/50 carbon infused fiberglass that gives the board more response and stifness but keeping it all light as a feather
 • ABS impact rails
 • Breaking spline that breaks the water for soft landings
 • Channels
 • Double concave for extra speed and stability
 • Fully tricked out for the pro riders developed for more control, consistency, speed and pop
 • Glide Core keeping the board light and stiff consist out off PVC foam and pauwlonia wood
 • Gripping tip and tail for max loading before the pop
 • Lightest board in the range
 • Made with 100% solar power

272522011

Jobe Vertex Pro Wakeboard Ngrihuni mbi veten tuaj me Jobe Vertex Pro Wakeboard. Ne kemi zhvilluar një bërthamë të re të plotë të përbërë nga shkumë PVC dhe druri Pauwlonia. Ky ‘Glide Core’ është bërthama jonë më e nivelit të lartë ndonjëherë. Përdorimi i kombinuar i shkumës PVC dhe drurit Pauwlonia e bën këtë një pllakë super të ngurtë duke e mbajtur atë jashtëzakonisht të lehtë. Ne kemi përdorur tekstil me fije qelqi me infuzion karboni 50/50 për më shumë reagim dhe ngurtësi duke e mbajtur tabelën të lehtë si një pendë. Për më tepër, ky wakeboard ka një rrotullues të vazhdueshëm dhe BackBone Tech për të rritur ndjesinë, reagimin dhe ngurtësinë e qendrës. Nëse jeni duke kërkuar për më të mirën… Kjo tabelë është ajo që ju nevojitet. Meqë ra fjala, a ju thamë që kjo pllakë është bërë me 100% energji diellore?

Roker i vazhdueshëm
BackBone Tech: Vendosja inovative e avancuar e teknologjisë së lartë e shufrave të karbonit për të rritur ndjesinë, reagimin dhe shtimin e ngurtësisë së qendrës
4 pendë najloni të lëvizshme
Tekstil me fije qelqi me infuzion karboni 50/50 që i jep tabelës më shumë përgjigje dhe ngurtësi, por duke e mbajtur të gjitha të lehta si një pendë
Binarët e goditjes ABS
Vizë e thyer që thyen ujin për ulje të buta
Kanalet
Konkave të dyfishta për shpejtësi dhe stabilitet shtesë
Plotësisht i mashtruar për ngasësit profesionistë të zhvilluar për më shumë kontroll, qëndrueshmëri, shpejtësi dhe lëvizje
Glide Core duke e mbajtur tabelën të lehtë dhe të ngurtë përbëhet nga shkuma PVC dhe druri pauwlonia
Maja dhe bishti mbërthyes për ngarkim maksimal përpara kërcimit
Pllaka më e lehtë në gamë
Prodhuar me 100% energji diellore

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Vertex Pro Wakeboard”

Your email address will not be published. Required fields are marked *