Jobe Universal Life Vest Red

90.00 

Description

244820029

Strong nylon and EPE-foam blended in one lightweight Universal Vest. A lightweight certified 50N buoyancy aid manufactured with the knowledge of a Jobe’s signature lay-up. Its open sides make this vest adjust to different sizes and body shapes. The strong YKK buckles and 3 adjustable webbing straps ensure a good fit for more comfort and safety. Have a safe ride!
 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Adjustable sizing due to open sides
 • Adjustable webbing strap: 1″ | 2,5cm (3x)
 • Lightweight EPE-foam
 • Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 • Strong & lightweight nylon fabric
 • Unisex fit
 • Water drainage system
 • Strong YKK Buckles

Perkthimi:

Najloni i fortë dhe shkuma EPE të përziera në një jelek universal të lehtë. Një ndihmë e lehtë e çertifikuar 50N për lëvizje, e prodhuar me njohuritë e vendosjes së nënshkrimit të Jobe. Anët e tij të hapura e bëjnë këtë jelek të përshtatet me madhësi dhe forma të ndryshme trupore. Kopsat e forta YKK dhe 3 rripat e rregullueshëm të rrjetës sigurojnë përshtatje të mirë për më shumë rehati dhe siguri. Kaloni një udhëtim të sigurt!

 • 50N ISO-certifikuar (ndihmë për lëvizje)
 • Madhësia e rregullueshme për shkak të anëve të hapura
 • Rrip rrip i rregullueshëm: 1″ | 2,5 cm (3x)
 • Shkumë EPE e lehtë
 • Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
 • Pëlhurë najloni e fortë dhe e lehtë
 • Përshtatje unisex
 • Sistemi i kullimit të ujit
 • Kopsa të forta YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Universal Life Vest Red”

Your email address will not be published. Required fields are marked *