Jobe Universal Life Vest Blue

90.00 

Description

244820011

Strong nylon and EPE-foam blended in one lightweight Universal Vest. A lightweight certified 50N buoyancy aid manufactured with the knowledge of a Jobe’s signature lay-up. Its open sides make this vest adjust to different sizes and body shapes. The strong YKK buckles and 3 adjustable webbing straps ensure a good fit for more comfort and safety. Have a safe ride!

 • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
 • Adjustable sizing due to open sides
 • Adjustable webbing strap: 1″ | 2,5cm (3x)
 • Lightweight EPE-foam
 • Safety D-ring attachment to attach an emergency cord
 • Strong & lightweight nylon fabric
 • Unisex fit
 • Water drainage system
 • Strong YKK Buckles
 • Download product manual

Perkthimi:

Najloni i fortë dhe shkuma EPE të përziera në një jelek universal të lehtë. Një ndihmë e lehtë, e çertifikuar 50N, e prodhuar me njohuri për vendosjen e nënshkrimit të një Jobe. Anët e tij të hapura e bëjnë këtë jelek të përshtatet me madhësi dhe forma të ndryshme trupore. Kopsat e forta YKK dhe 3 rripat e rregullueshëm të rrjetës sigurojnë përshtatje të mirë për më shumë rehati dhe siguri. Kaloni një udhëtim të sigurt!

 • 50N ISO-certifikuar (ndihmë për lëvizje)
 • Madhësia e rregullueshme për shkak të anëve të hapura
 • Rrip rrip i rregullueshëm: 1″ | 2,5 cm (3x)
 • Shkumë EPE e lehtë
 • Shtojcë e unazës D të sigurisë për të lidhur një kordon urgjence
 • Pëlhurë najloni e fortë dhe e lehtë
 • Përshtatje unisex
 • Sistemi i kullimit të ujit
 • Kopsa të forta YKK
 • Shkarkoni manualin e produktit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Universal Life Vest Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *