Jobe Tribal Towable 3P

430.00 

Categories: ,

Description

230320003

Be the tribal chief! This towable has especially been made to make entry super easy and is a real thrill seekers’favourite. But when the Tribal is on, it’s on! The 8 handles with neoprene knuckle guards ensure a comfortable grip. Quickly connect the rope to Jobe’s quick connector-system and enjoy the ride. The Tribal has been wrapped in the strongest 840 double stitched denier nylon and comes with a 28 gauge PVC bladder.
SPECIFICATION
 • 3 year warranty after registration
 • 6 Handles with neoprene knuckle guards
 • Double stitched nylon
 • Easy to enter air floor
 • Max 3 persons
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • 840 Denier nylon cover
 • 28 gauge PVC
 • Dimensions when inflated: 70,8 x 51,1 x 19,3″ | 180 x 130 x 49cm
 • Dimensions when deflated: 59″ x 78,7″ | 150 x 200cm

PERKTHIMI

230320003

Bëhu shefi ! Ky tërheqës është bërë veçanërisht për ta bërë hyrjen super të lehtë dhe është një i preferuar i vërtetë i kërkuesve emocionues. Por kur Tribal është në, është në! 8 dorezat me mbrojtëse neoprene sigurojnë një kapje të rehatshme. Lidheni shpejt litarin me sistemin e lidhësve të shpejtë të Jobe dhe shijoni udhëtimin. Tribal është mbështjellë me najlonin më të fortë 840 të qepur dyshe dhe vjen me një fshikëz PVC me diametër 28.
SPECIFIKIMET

 •  3 vite garanci pas regjistrimit
 • 6 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • Najloni i qepur dyfish
 • Lehtë për të hyrë në dyshemenë e ajrit
 • Maksimumi 3 persona
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • 840 Denier mbulesë najloni
 • PVC me 28 diametër
 • Dimensionet kur fryhen: 70,8 x 51,1 x 19,3″ | 180 x 130 x 49 cm
 • Dimensionet kur shfryhen: 59″ x 78,7″ | 150 x 200 cm

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Tribal Towable 3P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *