Jobe Towable Bag 3-5P

Description

220816002

Jobe Towable Bag 3-5P

Easily store your towable with this nylon bag for durability, season after season. This bag fits 3-5 Persons towables. Easy and clean storage.
  • Easy and clean storage
  • Suitable for 3-5 person towables

220816002

Çanta e tërheqjes Jobe 3-5Mbajeni me lehtësi tërheqjen tuaj me këtë qese najloni për qëndrueshmëri, sezon pas sezoni. Kjo çantë është e përshtatshme për 3-5 persona. Ruajtje e lehtë dhe e pastër.
Ruajtje e lehtë dhe e pastër
E pershtatshme per 3-5 persona te rimorkueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Towable Bag 3-5P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *