Jobe SUP Pump 12V

172.99 

Categories: ,

Description

410020001

From now on you can start your work out on the water instead of on the land. A fast two-stage low-to-high pressure mechanism inflates your SUP up till 20 PSI without any effort. Easy to carry an easy to use with a car battery alligator clips cable & cigarette lighter connector. We love to make live easier!
 • 12v pump
 • 15 Ampere fuse required for this pump
 • Car battery alligator clips cable
 • Cigarette lighter connector
 • Fast two-stage low-to-high pressure inflation
 • Pumps up to 20 psi
 • Dimensions: 11,6″ x 5,3″ x 6,3″ | 29,5 x 13,5 x 16cm

Perkthimi:

410020001

Tani e tutje ju mund të filloni punën tuaj në ujë në vend të tokës. Një mekanizëm i shpejtë me dy faza me presion të ulët në të lartë e fryn SUP-in tuaj deri në 20 PSI pa asnjë përpjekje. Lehtë për t’u bartur dhe e lehtë për t’u përdorur me kabllon e kapëseve të aligatorit të baterisë së makinës dhe lidhësin e çakmakut. Na pëlqen ta bëjmë jetën më të lehtë!

 • Pompë 12v
 • Për këtë pompë kërkohet siguresë 15 amper
 • Kabllo për kapëse të aligatorit të baterisë së makinës
 • Lidhës i çakmakut
 • Inflacion i shpejtë me dy faza me presion të ulët në të lartë
 • Pompon deri në 20 psi
 • Përmasat: 11,6″ x 5,3″ x 6,3″ | 29,5 x 13,5 x 16 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe SUP Pump 12V”

Your email address will not be published. Required fields are marked *