Jobe Snowsled Towable 1P

150.00 

Category:

Description

238820006
You thought that tubing was a summer-only activity? Well, then it’s time to change your mind! We’d like to introduce the Jobe Snowsled to you! A classic donut towable which is optimized to shred through the snow. Thanks to its strong and fast tarpaulin bottom, the snowsled glides through snow like a skate on fresh ice. Next up this towable has handles with neoprene knuckle guards and a comfortable cushion for a solid and comfy ride. Winter fun will never be the same!
Jobe Snowsled Towable 1P – Towable Only

 • 2 handles with neoprene knuckle guards
 • Comfortable cushion
 • Max 1 person
 • One way Boston valve
 • Partially covered
 • Strong and fast tarpaulin bottom
 • Webbing leash
 • 420 Denier nylon Cover
 • 24 Gauge PVC
 • Dimensions when inflated: Ø46 x 17,3″ | Ø117 x 44cm
 • Dimensions when deflated: 54″ | 137cm

PERKTHIMI

238820006
Mendonit se TOWABLE ishte një aktivitet vetëm në verë? Epo, atëherë është koha të ndryshoni mendje! Ne dëshirojmë t’ju prezantojmë Jobe Snowsled! Një tërheqës klasik i donutit i cili është i optimizuar për t’u copëtuar nëpër dëborë. Falë fundit të saj të fortë dhe të shpejtë të pëlhurës së gomuar, sajat e dëborës rrëshqasin nëpër dëborë si një patina mbi akull të freskët. Më tej, kjo makinë tërheqëse ka doreza me mbrojtëse të kyçeve neoprene dhe një jastëk të rehatshëm për një udhëtim të fortë dhe të rehatshëm. Argëtimi dimëror nuk do të jetë kurrë i njëjtë!

Jobe Snowsled Towable 1P – Vetëm e tërheqshme

 • 2 doreza me mbrojtëse nyje neoprene
 • Jastëk i rehatshëm
 • Maksimumi 1 person
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Pjesërisht e mbuluar
 • Fund pëlhure e fortë dhe e shpejtë
 • Rrip zinxhir
 • 420 Mbulesë najloni Denier
 • 24 matës PVC
 • Dimensionet kur fryhen: Ø46 x 17,3″ | Ø117 x 44 cm
 • Dimensionet kur shfryhen: 54″ | 137 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Snowsled Towable 1P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *