Jobe Slash Kneeboard Package Teal

364.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

258822002
This kneeboard is fully padded from it’s EVA foam knee pad and strap to keep those landings nice and smooth. The playfullness off the winged outline and base channel design gives you a lot of fun with carving and slashing through the water!  plus an easy start handle hook to help you getting on top of the water. For someone who needs a durable entry level kneeboard look no further than the Jobe Slash!
FEATURES
 • Comfortable EVA foam knee pad
 • Deep center channel for stability
 • Easy start tow hook
 • Winged outline for extra playfullness and slashing through the water
 • Max rider weight 100kg | 220,5 Ibs
 • Dimensions: 124 x 51,5cm | 48″ x 20,3″
 • Package contains: Slash Kneeboard Teal, transparent Kneeboard Bag, Universal Vest red, Tow Hook Handle

PERKTHIMI

258822002
Kjo dërrasë gjuri është e mbushur plotësisht nga jastëku dhe rripi i gjurit me shkumë EVA për t’i mbajtur ato ulje të këndshme dhe të lëmuara. Gëzimi i skicës me krahë dhe dizajni i kanalit bazë ju jep shumë argëtim me gdhendjen dhe prerjen nëpër ujë! plus një grep të lehtë të dorezës së fillimit për t’ju ndihmuar të ngjiteni në majë të ujit. Për dikë që ka nevojë për një gjunjë të qëndrueshme të nivelit të hyrjes, mos shikoni më larg se Jobe Slash!

TIPARET

 • Mbështesë gjuri e rehatshme me shkumë EVA
 • Kanal i thellë qendror për stabilitet
 • Këpucë tërheqëse për fillimin e lehtë
 • Skicë me krahë për lojëra shtesë dhe përçarje në ujë
 • Pesha maksimale e kalorësit 100 kg | 220,5 Ibs
 • Përmasat: 124 x 51,5cm | 48″ x 20,3″
 • Paketa përmban: Slash Kneeboard Teal, çantë gjuri transparente, Jelek universal i kuq, Dorezë me grep për tërheqje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Slash Kneeboard Package Teal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *