Jobe Slash Kneeboard Package Lime Green

364.99 

Available on backorder

Description

258822003

This kneeboard is fully padded from it’s EVA foam knee pad and strap to keep those landings nice and smooth. The playfullness off the winged outline and base channel design gives you a lot of fun with carving and slashing through the water!  plus an easy start handle hook to help you getting on top of the water. For someone who needs a durable entry level kneeboard look no further than the Jobe Slash!

Comfortable EVA foam knee pad
Deep center channel for stability
Easy start tow hook
Winged outline for extra playfullness and slashing through the water
Max rider weight 100kg | 220,5 Ibs
Dimensions: 124 x 51,5cm | 48″ x 20,3″
Package contains: Slash Kneeboard Lime Green, transparent Kneeboard Bag, Universal Vest lime, Tow Hook Handle

Kjo dërrasë gjuri është e mbushur plotësisht nga jastëku dhe rripi i gjurit me shkumë EVA për t’i mbajtur ato ulje të këndshme dhe të lëmuara.  Dizajni me krahë dhe dizajni i kanalit bazë ju jep shumë argëtim me gdhendjen dhe prerjen në ujë! plus keni nje kapese të lehtë të dorezës së fillimit për t’ju ndihmuar të ngjiteni në majë të ujit. Për dikë që ka nevojë për një gjunjë të qëndrueshme të nivelit të hyrjes, mos duket më larg se Jobe Slash!

Mbështesë gjuri e rehatshme me shkumë EVA
Kanal i thellë qendror për stabilitet
Kapëse e lehtë për të tërhequr fillimin
Skicë me krahë për lojëra shtesë dhe kalim nëpër ujë
Pesha maksimale e kalorësit 100 kg | 220,5 Ibs
Përmasat: 124 x 51,5cm | 48″ x 20,3″
Paketa përmban: Slash Kneeboard Lime Green, çantë për gjunjë transparente, jelek universal gëlqere, Dorezë grepa tërheqëse

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Slash Kneeboard Package Lime Green”

Your email address will not be published. Required fields are marked *