Jobe Proton Towable 3P

529.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

230320011
The proton towable is the newest addition to our towable collection and handsdown the safest towable around. We’ve made the headrest extra high for optimal support and safety. This towable is manufactured with a 840 denier nylon cover, which makes it a strong and durable one.

 

FEATURES

 • 6 Handles with neoprene knuckle guards
 • Double stitched nylon
 • Max 3 persons
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • 840 Denier nylon cover
 • 24 Gauge PVC
 • Dimensions when inflated: 86,6″ x 70,8″ x 29,5″ | 220 x 180 x 75cm
 • Dimensions when deflated : 77″ x 90″ | 195,5 x 228,6cm

FEATURES

230320011
Tërheqësja e protoneve është shtesa më e re në koleksionin tonë të rimorkueshëm dhe paraqet më të sigurtin e tërheqshëm përreth. Ne e kemi bërë mbështetësen e kokës shumë të lartë për mbështetje dhe siguri optimale. Ky tërheqës është prodhuar me një mbulesë najloni 840 denier, gjë që e bën atë të fortë dhe të qëndrueshëm.

TIPARET

 • 6 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • Najloni i qepur dyfish
 • Maksimumi 3 persona
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • 840 Denier mbulesë najloni
 • 24 matës PVC
 • Dimensionet kur fryhen: 86,6″ x 70,8″ x 29,5″ | 220 x 180 x 75 cm
 • Dimensionet kur shfryhen: 77″ x 90″ | 195,5 x 228,6 cm

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Proton Towable 3P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *