Jobe Perth 3/2mm Shorty Wetsuit Men Red

92.00 

Available on backorder

Categories: , Tags: ,

Description

303621003

Jobe Perth 3/2mm Shorty Wetsuit Men Red

The Jobe Perth 3/2mm Shorty Wetsuit Men Red you’ve been looking for. This full stretch neoprene shorty is loaded with warmth enhancing tech to keep summer rolling all year long. With features like durable flatlock seams, a back zipper for easy entry you may never be cold again. The Perth Shorty 3/2MM comes in 4 awesome colors; Red, Blue, Teal, and Graphite Grey.
  • Made of 50% based limestone neoprene
  • 3 mm neoprene on chest & back, 2 mm on other panels
  • Back zipper for fast entry
  • Durable flatlock seams
  • Full stretch neoprene
  • Strengthening tape inside

303621003

Veshje me rroba të shkurtra Jobe Perth 3/2 mm E kuqe Veshje e shkurtër Jobe Perth 3/2 mm për burra të kuqe që keni kërkuar. Ky short neopreni me shtrirje të plotë është i ngarkuar me teknologji për të rritur ngrohtësinë për të mbajtur verën të lëvizë gjatë gjithë vitit. Me veçori të tilla si qepjet e qëndrueshme me bllokim të sheshtë, një zinxhir mbrapa për hyrje të lehtë, mund të mos jeni më kurrë të ftohtë. Perth Shorty 3/2MM vjen në 4 ngjyra të mrekullueshme; E kuqe, blu, ngjyrë kafe dhe gri grafit.
Bërë nga neoprene me bazë 50% gëlqeror
Neopren 3 mm në gjoks dhe shpinë, 2 mm në panele të tjera
Zinxhir prapa për hyrje të shpejtë
Qepje të qëndrueshme me bllokim të sheshtë
Neoprene me shtrirje të plotë
Shirit forcues brenda

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Perth 3/2mm Shorty Wetsuit Men Red”

Your email address will not be published. Required fields are marked *