Jobe Jinx Wakeboard Package 128

575.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

278821008
You know Jobe, so you already know the Jobe Jinx Wakeboard Package 128. This unique shape has stood the test of time and is hard to surpass. Featuring a high-press core with double concave bottom for smooth landings, the Jinx Wakeboard Package keeps you in control with any trick you want to throw down. A 3 continuous rocker floats you up high and sets you down softly with unbelievable control and stability. The Jobe Jinx is great for beginners looking to learn and is very forgiving while practicing your tricks on the water!
 • Continuous rocker
 • 2 removable nylon fins
 • Deep grooved channels for traction and control
 • Double concave bottom design for smooth landings
 • High-press core
 • High-press fins
 • Package contains: Jinx Wakeboard, transparent Wakeboard Bag, Junior Bindings and Jinx
 • RopeBoard: 128 cm | 50,4″

Perkthimi:

278821008

Ju e njihni Jobe, kështu që tashmë e njihni Jobe Jinx Wakeboard Package 128. Kjo formë unike i ka rezistuar kohës dhe është e vështirë të tejkalohet. Duke shfaqur një bërthamë me presion të lartë me fund konkav të dyfishtë për ulje të qetë, Paketa Jinx Wakeboard ju mban nën kontroll me çdo truk që dëshironi të hidhni poshtë. Një rrotullues 3 të vazhdueshëm ju noton lart dhe ju ul butësisht me kontroll dhe stabilitet të pabesueshëm. Jobe Jinx është i shkëlqyeshëm për fillestarët që kërkojnë të mësojnë dhe është shumë falës ndërsa praktikoni truket tuaja në ujë!

 • Roker i vazhdueshëm
 • 2 pendë najloni të lëvizshme
 • Kanale me brazda të thella për tërheqje dhe kontroll
 • Dizajn i dyfishtë konkav i fundit për ulje të qetë
 • Bërthama me shtypje të lartë
 • Penda me presion të lartë
 • Paketa përmban: Jinx Wakeboard, çantë Wakeboard transparente, Junior Bindings dhe Jinx Rope
 • Tabela: 128 cm | 50,4″

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Jinx Wakeboard Package 128”

Your email address will not be published. Required fields are marked *