Jobe Dual Life Vest Teal

57.50 

Available on backorder

Description

244823017

Jobe Dual Life Vest Teal

The Jobe Dual unisex vest is a 50N ISO certified buoyancy aid. The vest is made out of strong and lightweight nylon on the outside and EPE foam on the inside. The soft nylon sides and the adjustable webbing straps make the vest suitable to almost all body sizes and shapes. The D-rings make sure you can safely use this vest while coasting on your boat or PWC. Ripstop nylon fabric for a luxurious feel.
  • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
  • Always a perfect fit: more comfort and safety
  • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm (4x)
  • Comfortable due to nylon sides
  • D-ring
  • Soft pvc foam on front & sides, lightweight EPE-foam on back
  • Strong & lightweight nylon fabric
  • Unisex fit
  • Water drainage system
  • Strong YKK Buckles

244823017

Jeleku Jobe Dual Life Vest TealJeleku Jobe Dual unisex është një ndihme e çertifikuar me ISO 50N. Jeleku është bërë nga najloni i fortë dhe i lehtë nga jashtë dhe shkumë EPE nga brenda. Anët e buta prej najloni dhe rripat e rregullueshëm të rrjetës e bëjnë jelekun të përshtatshëm për pothuajse të gjitha madhësitë dhe format e trupit. Unazat D sigurojnë që ju të mund ta përdorni me siguri këtë jelek gjatë udhëtimit me anije në varkën tuaj ose PWC. Pëlhurë najloni ripstop për një ndjesi luksoze.
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
Rrip me rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (4x)
E rehatshme për shkak të anëve të najlonit
Unaza D
Shkumë e butë pvc përpara dhe anash, shkumë EPE e lehtë në pjesën e pasme
Pëlhurë najloni e fortë dhe e lehtë
Përshtatje unisex
Sistemi i kullimit të ujit
Kopsa të forta YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Dual Life Vest Teal”

Your email address will not be published. Required fields are marked *