Jobe Droplet Towable Package 1P

Categories: , Tags: ,

Description

238822001

Jobe Droplet Towable Package 1P

Feeling hot? This Droplet can cool down one happy rider in no time! The Droplet is fully covered with double-stitched nylon over heavy duty PVC bladders. A convenient quick-rope connector allows easy rope connection and detachment. You’ll appreciate the convenience of the 4 handles with comfy neoprene knuckle guard and the fastness of it’s one way boston valve. Package contains: Droplet towable | 12V pomp | Tow rope
  • 3 year warranty
  • 4 Handles with neoprene knuckle guards
  • Double stitched nylon
  • One way Boston valve
  • Quick connector for easy towing
  • Rope length: 60ft | 18,3m
  • 420 Denier nylon Cover
  • 24 Gauge PVC
  • Dimensions when inflated: Ø52,7 x 14,5″ | Ø134 x 37cm
  • Dimensions when deflated: Ø55″ | Ø140 CM

238822001

Jobe Droplet Towable Package 1PNdiheni të nxehtë? Kjo pikëz mund të qetësojë një kalorës të lumtur në asnjë kohë! Droplet është plotësisht i mbuluar me najloni të dyfishtë të qepur mbi fshikëza PVC të rëndë. Një lidhës i përshtatshëm me litar të shpejtë lejon lidhjen dhe shkëputjen e lehtë të litarit. Do të vlerësoni komoditetin e 4 dorezave me mbrojtëse të rehatshme të kyçeve nga neopreni dhe qëndrueshmërinë e valvulës së saj të njëanshme të bostonit. Paketa përmban: Droplet të tërheqëse | 12V pompe | Litar tërheqës
3 vite garanci
4 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
Najloni i qepur dyfish
Valvula e Bostonit me një drejtim
Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
Gjatësia e litarit: 60ft | 18,3 m
420 Mbulesë najloni Denier
24 matës PVC
Dimensionet kur fryhen: Ø52,7 x 14,5″ | Ø134 x 37 cm
Dimensionet kur shfryhen: Ø55″ | Ø140 CM

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Droplet Towable Package 1P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *