Jobe Chipper Handle

68.99 

Category:

Description

This special handle has been designed exclusively for the Jobe Chipper. It comes with a very comfortable rubber handlebar and a 3” T-bar to make starts on your Chipper easy work!

Rubber 12′ handlebar

3′ T-bar for an easy start

50ft mainline

Perkthimi:

Doreza e tij speciale është projektuar ekskluzivisht për Jobe Chipper. Ajo vjen me një dorezë gome shumë të rehatshme dhe një shirit T 3” për të bërë fillimin e punës së Chipper-it tuaj të lehtë!

  • Shirit doreze gome 12′
  • 3′ T-bar për një fillim të lehtë
  • Linja kryesore 50 këmbë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Chipper Handle”

Your email address will not be published. Required fields are marked *