JOBE BREACH WAKEBOARD

653.99 

Available on backorder

Category:

Description

272521008
Get ready for the Next Generation:Jobe Breach Wakeboard! This board is packed to the max with high tech and innovative features. With features like the All-New Backbone Tech that brings advanced placing of extremely lightweight carbon rods to boost board feel, response and add center stiffness, you’re truly riding the board of the future. This 3-Stage rocker rockets you up high and lands you down softly with unbelievable control and stability.
3-stage rocker The next gen Breach: 600 grams lighter and loaded with innovations and high tech carbon
BackBone Tech: Innovative high tech advanced placing of carbon rods to boost board feel, response and add center stiffness
4 removable nylon fins
Concave tip and tail for clean take offs and soft landings
Deep grooved channels: giving you the most grip and control
H.I.T. -base Hybrid core: foam and wood mix
Tip and tail flex construction giving ou the flex where needed
Tri- Tech fiberglass
PERKTHIMI:
Bëhuni gati për gjeneratën e ardhshme: Jobe Breach Wakeboard! Ky bord është i mbushur në maksimum me karakteristika të teknologjisë së lartë dhe inovative. Me veçori të tilla si “Backbone Tech” e gjitha e re që sjell vendosjen e avancuar të shufrave karboni jashtëzakonisht të lehta për të rritur ndjesinë e pllakës, reagimin dhe shtimin e ngurtësisë së qendrës, ju jeni vërtet duke hipur në tabelën e së ardhmes. Ky karikator me 3 faza ju bën raketa lart dhe ju zbret lehtë me kontroll dhe stabilitet të pabesueshëm.
Roker me 3 faza Shkelja e gjeneratës tjetër: 600 gram më e lehtë dhe e ngarkuar me risi dhe karbon të teknologjisë së lartë
BackBone Tech: Vendosja inovative e avancuar e teknologjisë së lartë e shufrave të karbonit për të rritur ndjesinë, reagimin dhe shtimin e ngurtësisë së qendrës
4 pendë najloni të lëvizshme
Maja dhe bishti konkav për ngritje të pastra dhe ulje të buta
Kanalet me brazda të thella: ju japin maksimumin dhe kontrollin
H.I.T. -bazë Bërthama hibride: shkumë dhe përzierje druri
Konstruksioni i përkuljes së majës dhe bishtit ju jep përkuljen aty ku nevojitet
Tekstil me fije qelqi Tri-Tech

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JOBE BREACH WAKEBOARD”

Your email address will not be published. Required fields are marked *