Jobe Back Support

57.50 

Available on backorder

Description

300017551

Jobe Back Support

This fully adjustable and super strong back support has your back. Take protection seriously and wear support during your wildest rides.
  • Adjustable neoprene waist belt inside the vest for back support
  • Back support
  • Soft & flexible neoprene fabric

300017551

Mbështetje për mbrapa JobeKjo mbështetëse shpine plotësisht e rregullueshme dhe super e fortë ka shpinën tuaj. Merreni seriozisht mbrojtjen dhe vishni mbështetje gjatë udhëtimeve tuaja më të egra.
Rrip i rregullueshëm neopreni brenda jelekut për mbështetjen e shpinës
Mbështetje e pasme
Pëlhurë neoprene e butë dhe fleksibël

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Back Support”

Your email address will not be published. Required fields are marked *