Jobe Airstream Towable 3P

379.99 

Available on backorder

Categories: ,

Description

230322004
Seatbelts fastened? Climb on board on the Airstream and be prepared for a bumpy flight. This is one of our top sellers and for good reason. The Airstream has been manufactured with a 840 denier nylon cover, which makes the Airstream stronger than most competitors. Its well-thought out form gives users a lively, energetic feeling and makes them literally fly over the water. A one way valve and quick connector make this tube super user friendly.
FEATURES
 • 2 webbing handles
 • 6 Handles with neoprene knuckle guards
 • Double stitched nylon
 • Max 3 persons
 • One way Boston valve
 • Quick connector for easy towing
 • 420 Denier nylon Cover
 • 28 gauge PVC
 • Dimensions when deflated: 82″ x 69.7″ | 208 x 177cm

PERKTHIMI

230322004
Rripat e sigurimit të lidhur? Ngjituni në bord në Airstream dhe përgatituni për një fluturim me gunga. Ky është një nga shitësit tanë më të mirë dhe për arsye të mirë. Airstream është prodhuar me një mbulesë najloni 840 denier, gjë që e bën Airstream më të fortë se shumica e konkurrentëve. Forma e saj e menduar mirë u jep përdoruesve një ndjenjë të gjallë, energjike dhe i bën ata të fluturojnë fjalë për fjalë mbi ujë. Një valvul me një drejtim dhe lidhës i shpejtë e bëjnë këtë tub super miqësor për përdoruesit.

TIPARET

 • 2 doreza me rrjetë
 • 6 Doreza me mbrojtëse nyjesh neoprene
 • Najloni i qepur dyfish
 • Maksimumi 3 persona
 • Valvula e Bostonit me një drejtim
 • Lidhës i shpejtë për tërheqje të lehtë
 • 420 Mbulesë najloni Denier
 • PVC me 28 diametër
 • Dimensionet kur shfryhen: 82″ x 69.7″ | 208 x 177 cm

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe Airstream Towable 3P”

Your email address will not be published. Required fields are marked *