Jobe 4 Buckle Life Vest Black

Description

244823004

Jobe 4 Buckle Life Vest Black

Jobe’s 4 Buckle Vest is a 50N buoyancy aid and is fully constructed with the strongest nylon. Both the front- and the side of the 4 Buckle Vest are constructed with soft PVC-foam panels on the front and EPE-foam panels on the back to offer comfort and give additional protection. This vest comes with a D-ring to connect with an emergency cord and has a Jobe custom water draining system to ensure the water drains quickly when necessary. The strong YKK buckles and four adjustable webbing straps ensure excellent unisex fit for more comfort and safety. Ripstop nylon fabric for a luxurious feel.
  • 50N ISO-certified (buoyancy aid)
  • Always a perfect fit: more comfort and safety
  • Adjustable webbing strap: 1,5″ | 3,8cm (4x)
  • D-ring
  • Soft pvc foam on front & sides, lightweight EPE-foam on back
  • Strong & lightweight nylon fabric
  • Unisex fit
  • Water drainage system
  • Strong YKK Buckles

244823004

Jeleku jetësor Jobe 4 Buckle Jeleku 4 Buckle i BlackJobe është një ndihmës për lëvizje 50N dhe është plotësisht i ndërtuar me najlonin më të fortë. Si pjesa e përparme ashtu edhe ajo anësore e jelekut me 4 kopsa janë të ndërtuara me panele të buta PVC me shkumë në pjesën e përparme dhe panele me shkumë EPE në pjesën e pasme për të ofruar rehati dhe për të dhënë mbrojtje shtesë. Ky jelek vjen me një unazë D për t’u lidhur me një kordon urgjence dhe ka një sistem të personalizuar të shkarkimit të ujit Jobe për të siguruar që uji të rrjedhë shpejt kur është e nevojshme. Kopsat e forta YKK dhe katër rripat e rregullueshëm të rrjetës sigurojnë përshtatje të shkëlqyer unisex për më shumë rehati dhe siguri. Pëlhurë najloni ripstop për një ndjesi luksoze.
50N ISO-certifikuar (ndihma për lëvizje)
Gjithmonë një përshtatje e përsosur: më shumë rehati dhe siguri
Rrip me rrip i rregullueshëm: 1,5″ | 3,8 cm (4x)
Unaza D
Shkumë e butë pvc përpara dhe anash, shkumë EPE e lehtë në pjesën e pasme
Pëlhurë najloni e fortë dhe e lehtë
Përshtatje unisex
Sistemi i kullimit të ujit
Kopsa të forta YKK

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe 4 Buckle Life Vest Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *