Jobe 2 Person Towable Rope

29.99 

Categories: ,

Description

211922001

Our super strong tow ropes are engineered to pull big tubes for 2 persons, up to 1077 KG! It has an unique and notable pattern and a stainless steel hook to carry real monsters!
  • Break strength: 2375lbs | 1077 kg
  • Floating mainline
  • Length: 50ft | 15,2m

PERKTHIMI

211922001

Litarët tanë tërheqës super të fortë janë projektuar për të tërhequr tuba të mëdhenj për 2 persona, deri në 1077 kg! Ka një model unik dhe të dukshëm dhe një goditje prej çeliku inox për të mbajtur përbindësha të vërtetë!
Forca e thyerjes: 2375 lbs | 1077 kg
Linja kryesore lundruese
Gjatësia: 50 këmbë | 15,2 m

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jobe 2 Person Towable Rope”

Your email address will not be published. Required fields are marked *