JNR CHARACTER CAP – GOLDFISH

29.99 

Description

465005

Add a fun splash of colour to their swims with our Junior Character Silicone Swimming Cap, shaped for a superior fit for juniors and featuring an embossed non-slip inner surface.

PERKTHIMI:

Shtojini një spërkatje ngjyrash argëtuese notit të tyre me kapakun tonë të notit me karakter silikoni Junior, i formuar për një përshtatje superiore për të rinjtë dhe me një sipërfaqe të brendshme të stampuar që nuk rrëshqet.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “JNR CHARACTER CAP – GOLDFISH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *