Sale!

HH JR MITTEN 20

61.00 

Description

HH JR MITTEN 20

No.

67132

Durable, warm and waterproof mittens.

These waterproof/breathable and windproof mittens are designed for kids who like to stay out in the snow as long as possible. We used our trusted HELLY TECH® Professional technology on the mitten insert, their hands stay dry and warm no matter how wet and cold the winter days get.
Fiber ContentShell: 62% Polyurethane, 29% Polyester, 9% Polyamide. Lining: 100% Polyester. Insulation: 100% Polyester. Lining 2: 100% Thermoplastic Polyurethane
Weight218g

Select size:

FEATURES:
HELLY TECH® Professional insert
PERKTHIMI:

HH JR MITTEN 20
Nr.
67132

Doreza të qëndrueshme, të ngrohta dhe të papërshkueshme nga uji.

Këto dorashka rezistente ndaj ujit/frymëmarrjes dhe kundër erës janë krijuar për fëmijët që duan të qëndrojnë në dëborë sa më gjatë të jetë e mundur. Ne përdorëm teknologjinë tonë të besuar HELLY TECH® Professional në futjen e dorezave, duart e tyre qëndrojnë të thata dhe të ngrohta pavarësisht se sa të lagështa dhe të ftohta janë ditët e dimrit.
Përmbajtja e fibrave: Predha: 62% poliuretani, 29% poliestër, 9% poliamide. Rreshtimi: 100% poliestër. Izolimi: 100% poliestër. Rreshtimi 2: Poliuretani 100% termoplastik
Pesha: 218 g

MASAT E DISPONUESHME:

TIPARET:
Insert profesional HELLY TECH®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH JR MITTEN 20”

Your email address will not be published. Required fields are marked *