HH Ball Cap

32.00 

Available on backorder

Description

HH Ball Cap

67434
Stay protected from the sun with our HH Ball Cap. This classic cap is available in many color options and features embroidered ventilation eyelets so you can stay cool. The snap back allows you to adjust the cap to your desired fit.
Details
Fiber content:

100% Cotton

Care Instructions:

Do not soak.
Weight:100g
Features
  • Adjustable closure

Perkthimi:

Qëndroni të mbrojtur nga dielli me kapakun tonë të topit HH. Ky kapak klasik është i disponueshëm në shumë opsione ngjyrash dhe përmban vrima ventilimi të qëndisura në mënyrë që të qëndroni të freskët. Mbrapa e këputur ju lejon të rregulloni kapakun në përshtatjen tuaj të dëshiruar.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
100% pambuk
Udhëzimet e kujdesit:
Mos njomet.
Pesha:
100 gr
Veçoritë
Mbyllje e rregullueshme

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HH Ball Cap”

Your email address will not be published. Required fields are marked *