H/H SCOUT DUFFEL L

122.00 

Description

H/H SCOUT DUFFEL L

No.

67442
Our new pvc-free duffel with ergonomic design, approx. 70L
The large U-shaped opening helps the bag stay standing, even when empty, and the lined side pocket allows you to separate your shoes from your clothes. The bag also features hidden shoulder straps in the top lid pocket and similar to our trolley’s, the main zipper is lockable for safe traveling.
Fiber Content100% Polyester
Weight1284g
FEATURES
600D Polyester with TPU
Pac-Free
Large U-Shaped Opening Into Main Compartment
Separate Shoe Pocket For Storage Of Shoes Or Clothes
Hidden Padded Shoulder Straps In Top Lid Pocket
YKK® Zippers
Main Zipper Is Lockable
PERKTHIMI
H/H SCOUT DUFFEL L
NO
67442
Canta jonë e re pa pvc me dizajn ergonomik, përafërsisht. 70L
Hapja e madhe në formë U-je e ndihmon çantën të qëndrojë në këmbë, edhe kur është bosh, dhe xhepi anësor me rreshtim ju lejon të ndani këpucët nga rrobat. Çanta përmban gjithashtu rripa të fshehur të shpatullave në xhepin e kapakut të sipërm dhe ngjashëm me karrocën tonë, zinxhiri kryesor është i kyçur për udhëtime të sigurta.
Përmbajtja e fibrave: 100% poliestër
Pesha: 1284 g
TIPARET
Poliestër 600D me TPU
Pa pako
Hapje e madhe në formë U në ndarjen kryesore
Xhep i veçantë për këpucët për ruajtjen e këpucëve ose rrobave
Rripa supe të fshehura të mbushura në xhepin e kapakut të sipërm
Zippers YKK®
Zinxhiri kryesor është i kyçur

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “H/H SCOUT DUFFEL L”

Your email address will not be published. Required fields are marked *