FINS AVANTI SUPERCHANNEL OH

80.00 

Category:

Description

 

FINS AVANTI SUPERCHANNEL OH

410012

The Avanti Superchannel OH diving fins have a blade length that varies from 35 to 37 cm depending on the size. The fins have an open foot pocket. The three rib design allows the fins to arch during the fin stroke. The water is then channelled in the opposite direction of motion, minimising loss at the side edges of the fin. Muscle power is thus transformed into propulsive thrust.
Available in sizes S to XL, the new fins come in three colours: yellow, blue and black.
The main features of the Avanti Superchannel OH diving fins are:

– 3-channel design for more propulsion
– Standard elastic band strap
– Open anatomical foot pocket
– Robust and durable construction

Perkthimi:

Pendat e zhytjes Avanti Superchannel OH kanë një gjatësi teh që varion nga 35 në 37 cm në varësi të madhësisë. Pendët kanë një xhep të hapur për këmbë. Dizajni me tre brinjë lejon që pendët të harkohen gjatë goditjes së pendës. Uji më pas kanalizohet në drejtim të kundërt të lëvizjes, duke minimizuar humbjen në skajet anësore të fin. Fuqia e muskujve shndërrohet kështu në shtytje shtytëse.
Të disponueshme në përmasat S deri në XL, pendët e reja vijnë në tre ngjyra: të verdhë, blu dhe të zezë.
Karakteristikat kryesore të pendëve të zhytjes Avanti Superchannel OH janë:

– Dizajni me 3 kanale për më shumë lëvizje
– Rrip standard elastik
– Xhepi i hapur anatomik i këmbës
– Ndërtim i fortë dhe i qëndrueshëm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FINS AVANTI SUPERCHANNEL OH”

Your email address will not be published. Required fields are marked *