DECK ORGANIZER SIZE 2

72.22 

Available on backorder

Description

 7881682

Descrizione

Progettato per ordinare e organizzare le drizze dall’albero al pozzetto o le scotte da prua verso poppa. Questa gamma presenta una struttura in alluminio con finitura anodizzata grigia o nera. Le pulegge sono in Acetal stampato con rivetti cavi in acciaio inossidabile per consentire un montaggio facile e veloce.

Përshkrim

Projektuar për të renditur dhe organizuar xhamat nga direku në kabinë ose çarçafët nga harku në skaj. Kjo gamë përmban një kornizë alumini me një përfundim gri ose të zi të anodizuar. Rrotullat janë në Acetal të derdhur me ribatina të zbrazëta prej çeliku inox për të lejuar montim të shpejtë dhe të lehtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “DECK ORGANIZER SIZE 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *