BINOCOLO SPORTY 7X50 FUOCO FISSO

103.32 

Description

 5302253

Descrizione

Ottica , a fuoco fisso , 7 x 50 interamente rivestito in gomma per resistere agli urti e all’umidità. Ottiche trattate “Ruby coating”. Ha il grande vantaggio di avere tutto a fuoco oltre 20 mt., non richiede quindi alcuna regolazione. Campo visivo (1000 mt.) 122 mt. Ha una grande luminosità e lenti antiriflesso. Completo di custodia, cinghiette e istruzioni. Peso gr. 800.

Përshkrim

Optika, fokus fiks, 7 x 50 e mbuluar tërësisht me gome për të përballuar goditjet dhe lagështinë. Optika e trajtuar “Ruby Coating”. Ka avantazhin e madh që ka gjithçka në fokus mbi 20 metra, prandaj nuk kërkon asnjë rregullim. Fusha e shikimit (1000 mt.) 122 mt. Ka shkëlqim të madh dhe lente antireflektuese. Kompletuar me kasë, rripa dhe udhëzime. Pesha gr. 800.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BINOCOLO SPORTY 7X50 FUOCO FISSO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *