ÆGIR H2FLOW™ Midlayer Sailing Jacket

350.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

ÆGIR H2FLOW™ Midlayer Sailing Jacket

No. 30382
Lightweight, warm and waterproof/breathable, we designed this midlayer shell jacket to be an essential for boat life in winter. Our trusted HELLY TECH® Professional shell construction keeps you dry and shielded from wind. A combination of insulation, Polartec® fleece, and H2Flow™ technology keeps you warm out at sea, while still allowing you to ventilate as needed. Because sailors need maximum freedom of movement, the jacket has Y-cut arms, adjustable cuffs and minimal seams. A high protective collar and hand-warming pockets enhance your protection from the elements. This product contains recycled material. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyamide (Recycled)

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not iron on print. Use washing agent for technical garments. Close hook and loop before washing. Do not soak. Remove promptly from the dryer. Do not use fabric softener. Wash with similar colours.
Weight:700g
PERKTHIM
Xhaketë lundrimi me shtresa ÆGIR H2FLOW™
nr 30382
E lehtë, e ngrohtë dhe rezistente ndaj ujit/frymëmarrjes, ne e projektuam këtë xhaketë me guaskë të shtresës së mesme për të qenë thelbësore për jetën e varkave në dimër. Ndërtimi ynë profesional i guaskës HELLY TECH® ju mban të thatë dhe të mbrojtur nga era. Një kombinim i izolimit, leshit Polartec® dhe teknologjisë H2Flow™ ju mban të ngrohtë në det, ndërkohë që ju lejon të ajrosni sipas nevojës. Për shkak se marinarët kanë nevojë për liri maksimale të lëvizjes, xhaketa ka krahë me prerje Y, pranga të rregullueshme dhe qepje minimale. Një jakë e lartë mbrojtëse dhe xhepa për ngrohjen e duarve përmirësojnë mbrojtjen tuaj nga elementët. Ky produkt përmban materiale të ricikluara. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliamide (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Përdorni agjent larës për veshjet teknike. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mos njomet. Hiqeni menjëherë nga tharësja. Mos përdorni zbutës të rrobave. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
700 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ÆGIR H2FLOW™ Midlayer Sailing Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *