Women’s YU 23 Reversible Puffer

190.00 

Description

Women’s YU 23 Reversible Puffer
No. 54061

Puffer Jacket  –  With synthetic blowable insulation, this puffer has the look of a down jacket with the performance of synthetic insulation, so it’s still warm when wet. With a variety of cool prints and a reversible design, this jacket can be worn two ways, adding variety to your jacket collection without the extra gear.

Features

Hand pockets with brushed lining

HH® printed logo

 • Adjustable bottom hem
 • Reversible design
 • Hand pockets with snap button closure
 • Medium Blowable Synthetic Insulation
 • Primaloft Black Eco 60g

Composition

 • Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Certifications

 • PFC-free
 • Recycled Content

Fitting

 • Regular

Specification

 • CB Inseam: 56 cm

Perkthimi:

 • Ky pufer ka pamjen e një xhakete të poshtme me performancën e izolimit sintetik, kështu që është ende i ngrohtë kur laget. Me një shumëllojshmëri printimesh të bukura dhe një dizajn të kthyeshëm, kjo xhaketë mund të vishet në dy mënyra, duke i shtuar shumëllojshmëri koleksionit tuaj të xhaketës pa veshje shtesë.
  Veçoritë
 • Xhepa dore me astar
 • Logo e printuar HH®
 • Dizajn i kthyeshëm
 • Xhepa dore me mbyllje me butona
 • Izolim sintetik mesatar me fryrje
 • Primaloft Black Eco 60g
  Përbërja
 • Materiali: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Rreshtimi 2: 100% poliestër – izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
  Certifikatat
 • Pa PFC
 • Përmbajtje e ricikluar
 • Përshtatje
 • E rregullt
  Specifikim
 • CB Inseam: 56 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s YU 23 Reversible Puffer”

Your email address will not be published. Required fields are marked *