Women’s Thalia Summer Top

50.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Thalia Summer Top

No. 34350
The Thalia Summer T-shirt has a feminine silhouette and raglan sleeves for comfort. It contains Ocean Bound recycled materials, which are sourced within 50km of a coastline or main waterway in regions at risk of plastic pollution. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 86% Polyester (Recycled), 14% Elastane

Care Instructions:

Wash dark colours separately. Wash inside out.
Weight:230g
PERKTHIM
Top për femra Thalia Summer
nr 34350
T-shirt Thalia Summer ka një siluetë femërore dhe mëngë raglan për rehati. Ai përmban materiale të ricikluara të lidhura me Oqeanin, të cilat burohen brenda 50 km nga një vijë bregdetare ose një rrugë kryesore ujore në rajonet në rrezik të ndotjes plastike. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 86% poliestër (i ricikluar), 14% elastan
Udhëzimet e kujdesit:
Lani veçmas ngjyrat e errëta. Lani brenda jashtë.
Pesha:
230 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Thalia Summer Top”

Your email address will not be published. Required fields are marked *