Women’s Skagen Offshore Sailing Jacket

375.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Skagen Offshore Sailing Jacket

No. 34257
Designed for offshore and coastal sailing with input from professional racers, the Skagen Offshore Jacket protects you from the elements. We built it with our waterproof, breathable and windproof HELLY TECH® Performance technology for total weather protection. The external layer is an extremely sturdy Cordura fabric. The hood, face shield, hem and cuffs are all adjustable, enabling you to customize the fit. Extra details include a neon yellow hood, a fleece-lined collar, SOLAS reflective elements, large hand pockets for gear, and a hangar loop. This product contains Ocean Bound recycled materials, which are sourced within 50km of a coastline or main waterway in regions at risk of plastic pollution. See composition for more details.

Details

Fiber content:

Shell: 58% Polyamide (Recycled), 42% Polyamide – Shell 2: 52% Polyester, 48% Polyester (Recycled) – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Lining 2: 100% Polyester

Care Instructions:

Do not use biological washing detergent. Use washing agent for technical garments. Close hook and loop before washing. Close zippers before washing. Do not iron on print. Do not soak. Do not use fabric softener. Remove promptly from the washer. Some fading may occur on bright colours. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash dark colours separately.
Weight:1000g
Perkthim
Xhaketë për lundrim në det të hapur Skagen për femra
nr 34257
E projektuar për lundrim në det të hapur dhe në bregdet me kontributin e vrapuesve profesionistë, xhaketa në det të hapur Skagen ju mbron nga elementët. Ne e ndërtuam atë me teknologjinë tonë HELLY TECH® Performance të papërshkueshme nga uji, të frymëmarrjes dhe të erës për mbrojtje totale nga moti. Shtresa e jashtme është një pëlhurë jashtëzakonisht e fortë Cordura. Kapaku, mburoja e fytyrës, skaji dhe prangat janë të gjitha të rregullueshme, duke ju mundësuar të personalizoni përshtatjen. Detajet shtesë përfshijnë një kapuç të verdhë neoni, një jakë të veshur me lesh, elementë reflektues SOLAS, xhepa të mëdhenj dore për pajisje dhe një lak hangar. Ky produkt përmban materiale të ricikluara të lidhura me Oqeanin, të cilat merren brenda 50 km nga një vijë bregdetare ose një rrugë ujore kryesore në rajone në rrezik nga ndotja plastike. Shikoni përbërjen për më shumë detaje.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 58% Poliamid (i ricikluar), 42% Poliamid – Shell 2: 52% Poliestër, 48% Poliestër (i Ricikluar) – Rreshtim: 100% Poliamid (Ricikluar) – Rreshtim 2: 100% Poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni detergjent biologjik larës. Përdorni agjent larës për veshjet teknike. Mbyllni grepin dhe lakin përpara se të lani. Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos hekurosni në printim. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Hiqeni menjëherë nga rondele. Një zbehje mund të ndodhë në ngjyrat e ndezura. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani veçmas ngjyrat e errëta.
Pesha:
1000 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Skagen Offshore Sailing Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *