Women’s Skagen F-1 Offshore Shoes

160.00 

Available on backorder

Categories: , Tag:

Description

No.

11313
A best-in-class sailing shoes
This new, high-performance sneaker hybrid features an open-mesh construction that enhances breathability, and flexibility, whilst the seamless, engineered structural overlays protect the feet from both deck hardware and rocks. It has a molded high-grade EVA removable insole which boasts a quick-drying microfiber and a serdia clarino antibacterial treatment. This highly flexible, and comfortable performance shoe is designed to give you all the stability needed on deck, with a 2nd density grade EVA medial posting. The outsole is best-in-class with its superb multi-zone traction grip for boat decks, and it also features a non-marking rubber compound. The Skagen F-1 was built for speed, agility, comfort and protection. With its striking looks, streamlined design, and purposefully engineered outsole this deck shoe is the ultimate gear for the avid sailor.
Fiber Content– Upper: 100% Polyester (Recycled) – Upper 2: 100% Polyester (Recycled) – Upper 3: 20% Polyurethane 80% Thermoplastic Polyurethane – Lining: 100% Polyester (Recycled) – Insole: 100% EVA – Outsole: 100% Rubber
Weight600g
Ky model i ri i atleteve me performancë të lartë përmban një konstruksion me rrjetë të hapur që rrit ajrosjen dhe fleksibilitetin, ndërsa mbivendosjet strukturore të dizajnuara  mbrojnë këmbët si nga gurët. Ka një shtrojë të lëvizshme EVA të shkallës së lartë të derdhur e cila perbehet  me një mikrofibër që thahet shpejt dhe një trajtim antibakterial serdia clarino. Kjo këpucë me performancë shumë fleksibël dhe komode është projektuar për t’ju dhënë të gjithë stabilitetin e nevojshëm në perdorim.  Skagen F-1 u ndërtua për shpejtësi, shkathtësi, rehati dhe mbrojtje. Me pamjen e saj mbresëlënëse, dizajnin e thjeshtë dhe shollën e jashtme të projektuar me qëllim, kjo këpucë në kuvertë është pajisja më e mirë për marinarët e zjarrtë.
Përmbajtja e fibrave: – Pjesa e sipërme: 100% poliestër (i ricikluar) – sipërmi 2: 100% poliestër (i ricikluar) – sipërmi 3: 20% poliuretani 80% poliuretani termoplastik – Rreshtimi: 100% poliestër (i ricikluar) – shtroja e jashtme: EVA% -10 : 100% gome
Pesha: 600g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Skagen F-1 Offshore Shoes”

Your email address will not be published. Required fields are marked *