Sale!

WOMEN’S SALT NAVIGATOR SAILING JACKET

277.00 

Category:

Description

30346

The Women’s Salt Navigator Jacket is made for versatile use on the water, designed with the classic Helly Hansen® flag stripe.
The Women’s Salt Navigator Jacket is made for versatile use on the water. Designed with the classic Helly Hansen® flag stripe in a Techy laser cut and welded detail execution. Made with HELLY TECH® PERFORMANCE fabric 2-ply fabrication, this jacket has what it takes to keep you dry and warm. Packed with the right features such as a high protective collar and stealth seals in the cuffs. This jacket offers top functionality while allowing you to take to the fjords in style.
Fiber ContentShell: 100% Polyamide
Care InstructionsClose hook and loop before washing,Do not use fabric softener,Remove promptly from the washer,Some fading may occur on bright colours,Wash dark colours separately
PERKTHIMI:
Xhaketa e navigatorëve të kripës së grave është bërë për përdorim të gjithanshëm në ujë, i dizajnuar me shiritin klasik të flamurit Helly Hansen®.
Xhaketa e navigatorëve të kripës së grave është bërë për përdorim të gjithanshëm në ujë. Projektuar me shiritin klasik të flamurit Helly Hansen® në një prerje lazer të teknologjisë dhe ekzekutim të detajuar të salduar. E prodhuar me fabrikën 2-shtruese të pëlhurës së performancës Helly Tech®, kjo xhaketë ka atë që duhet për t’ju mbajtur të thatë dhe të ngrohtë. Të mbushura me karakteristikat e duhura siç është një jakë e lartë mbrojtëse dhe vula vjedhurazi në prangat. Kjo xhaketë ofron funksionalitet të lartë ndërsa ju lejon të merrni në stil Fjords në stil.
Përmbajtja e fibrave: Shell: 100% poliamid
Udhëzimet e Kujdesit: Mbyllni goditje dhe lak para larjes, mos përdorni zbutësin e pëlhurës, hiqeni menjëherë nga rondele, disa venitje mund të ndodhin me ngjyra të ndritshme, lani ngjyrat e errëta veç e veç

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S SALT NAVIGATOR SAILING JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *