Women’s Odin Backcountry Softshell Bib Pant

395.00 

Categories: ,

Description

No.

63219
Lightweight and 4-way stretch women’s softshell bib pants designed for backcountry ski touring
The Women’s Odin Backcountry Softshell Bib Pants are the perfect choice for your backcountry ski touring adventures. Crafted from a lightweight, stretchable 4-way fabric, these pants provide you with maximum movement during long ascents and steep drops. RECCO® reflectors provide added searchability in backcountry terrain. Adjustable elastic suspenders ensure a comfortable fit, while thigh pocket and D-ring offer secure storage and attachment points. We’ve also added a side zipper so you can regulate your temperature and easily get them on and off, along with snow gaiters at bottom legs to keep snow out while you’re cruising through deep powder. For temperature regulation, we’ve added mechanical ventilation zippers, so you don’t overheat and stay comfortable in any conditions. Well thought out details like an adjustable bottom leg, reinforcement on bottom leg, gusset in crotch for freedom of movement, and articulated knees for better comfort and fit make these pants move with you. Strategically placed hand pockets provide storage for any essentials you may need during your adventure. The perfect companion to the Odin Backcountry Softshell Jacket. which is made from the same body-mapped fabric construction.
Fiber ContentShell 3: 93% Polyamide, 7% Elastane – Shell 2: 76% Polyamide, 24% Elastane – Shell: 53% Polyester, 40% Polyamide, 7% Elastane – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 85% Polyamide, 15% Elastane
Care InstructionsClose zippers before washing,Do not iron on print,Do not use fabric softener,Wash with similar colours,Close hook and loop before washing,Remove promptly from the washer
nr 63219
Pantallona të lehta dhe me strehë të butë për femra, të dizajnuara për turne të skive në vendlindje
Pantallonat e grave Odin Backcountry Softshell janë zgjidhja perfekte për aventurat tuaja në turne të skive në vend. Të krijuara nga një pëlhurë e lehtë, e shtrirë në 4 drejtime, këto pantallona ju ofrojnë lëvizje maksimale gjatë ngjitjeve të gjata dhe rënieve të pjerrëta. Reflektorët RECCO® ofrojnë kërkueshmëri të shtuar në terrenin e pasmë. Varëse elastike të rregullueshme sigurojnë një përshtatje të rehatshme, ndërsa xhepi i kofshëve dhe unaza D ofrojnë pika të sigurta ruajtjeje dhe ngjitjeje. Ne kemi shtuar gjithashtu një zinxhir anësor në mënyrë që të mund të rregulloni temperaturën tuaj dhe t’i ndizni dhe fikni lehtësisht, së bashku me gaitrat e dëborës në këmbët e poshtme për të mbajtur borën jashtë ndërsa jeni duke kaluar nëpër pluhur të thellë. Për rregullimin e temperaturës, ne kemi shtuar zinxhirë ajrimi mekanik, në mënyrë që të mos nxeheni dhe të qëndroni rehat në asnjë kusht. Detaje të menduara mirë si një këmbë e rregullueshme e poshtme, përforcim në pjesën e poshtme, guaskë në bigëzim për lirinë e lëvizjes dhe gjunjë të artikuluar për rehati dhe përshtatje më të mirë i bëjnë këto pantallona të lëvizin me ju. Xhepat e duarve të vendosura në mënyrë strategjike ofrojnë ruajtje për çdo gjë thelbësore që mund t’ju nevojitet gjatë aventurës suaj. Shoqëruesi i përsosur i xhaketës Odin Backcountry Softshell. e cila është bërë nga i njëjti konstruksion pëlhure me hartë të trupit.
Përmbajtja e fibrave: Shell 3: 93% poliamid, 7% elastan – guaskë 2: 76% poliamid, 24% elastan – guaskë: 53% poliestër, 40% poliamid, 7% elastan – rreshtim: 100% poliestër – rreshtim 2: 85% Poliamid, 15% Elastan
Udhëzime për kujdesin: Mbyllni zinxhirët përpara se të lani, mos hekurosni në printim, mos përdorni zbutës rrobash, lani me ngjyra të ngjashme, mbyllni grepin dhe unazën përpara se të lani, hiqeni menjëherë nga rondele

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Odin Backcountry Softshell Bib Pant”

Your email address will not be published. Required fields are marked *