Sale!

WOMEN’S LIFALOFT™ INSULATOR JACKET

198.00 

Category:

Description

65625

Warm, windproof and water-resistant, our versatile insulated jacket has lightweight and highly compressible LifaLoft™. We designed this jacket to keep you snug and comfortable as well as give you freedom of movement during intense activities. Wear it alone on cool days or as a layer on cold days. Made with the environment in mind, the DWR treatment is PFC-free. The jacket was responsibly made with the certified bluesign® textile manufacturing process.
DETAILS
Fiber content:
Lining: 100% Polyamide
Insulation: 70% Polypropylene, 30% Polyester
Care Instructions:
Close zippers before washing,Do not iron on print,Do not use fabric softener,Remove promptly from the dryer,Wash dark colours separately
FEATURES
LIFALOFT™ insulation by Primaloft®
Fiber and down proof fabric construction
Durable Water Repellency (DWR) treatment
Hand pockets with brushed lining
YKK® zip closure
Full inner front zipper placket for wind protection
HH® LIFALOFT™ logo at front left chest
bluesign® product

PERKTHIMI:

E ngrohtë, e papërshkueshme nga era dhe rezistente ndaj ujit, xhaketa jonë e gjithanshme e izoluar ka LifaLoft™ të lehtë dhe shumë të kompresueshme. Ne e projektuam këtë xhaketë për t’ju mbajtur të rehatshëm dhe të rehatshëm, si dhe për t’ju dhënë lirinë e lëvizjes gjatë aktiviteteve intensive. Vishni vetëm në ditët e ftohta ose si shtresë në ditët e ftohta. I krijuar me mjedisin në mendje, trajtimi DWR është pa PFC. Xhaketa është bërë me përgjegjësi me procesin e certifikuar të prodhimit të tekstilit bluesign®.
DETAJE
Përmbajtja e fibrave:
Veshja: 100% poliamide
Izolimi: 70% polipropilen, 30% poliestër
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët para larjes, Mos hekurosni në printim, Mos përdorni zbutës rrobash, Hiqini menjëherë nga tharësja, Lani veçmas ngjyrat e errëta
TIPARET
Izolimi LIFALOFT™ nga Primaloft®
Konstruksion prej pëlhure me fibra dhe spërkatje
Trajtim i qëndrueshëm ndaj ujit (DWR).
Xhepa dore me astar te krehur
Mbyllje me zinxhir YKK®
Mbajtëse e plotë e brendshme e brendshme me zinxhir për mbrojtje nga era
Logoja HH® LIFALOFT™ në pjesën e përparme të gjoksit majtas
produkt bluesign®

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WOMEN’S LIFALOFT™ INSULATOR JACKET”

Your email address will not be published. Required fields are marked *