Women’s Aspire Insulated Raincoat

220.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Aspire Insulated Raincoat

No. 53517
The Aspire is a long, stylish, urban raincoat to keep you dry while looking good. We used our trusted HELLY TECH® Protection technology to make it waterproof/breathable and windproof. We added PrimaLoft® insulation to keep you warm. It also features a 2-way front zipper for easy styling options and reflective elements for safety.

Details

Fiber content:

Shell: 100% Polyester – Lining: 100% Polyester – Insulation: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Do not use fabric softener. Tumble dry garment to reactivate water repellent treatment. Wash with similar colours.
Weight:950g
PERKTHIM
Mushama me izolim Aspire për femra
nr 53517
Aspire është një mushama e gjatë, elegante, urbane për t’ju mbajtur të thatë ndërsa dukeni mirë. Ne përdorëm teknologjinë tonë të besuar të Mbrojtjes HELLY TECH® për ta bërë atë të papërshkueshëm nga uji/frymëmarrje dhe kundër erës. Ne shtuam izolimin PrimaLoft® për t’ju mbajtur ngrohtë. Ai përmban gjithashtu një zinxhir përpara me dy drejtime për opsione të lehta stilimi dhe elementë reflektues për siguri.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Predha: 100% poliestër – Rreshtimi: 100% poliestër – Izolimi: 100% poliestër (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mos përdorni zbutës të rrobave. Veshja thahet në tharje për të riaktivizuar trajtimin kundër ujit. Lani me ngjyra të ngjashme.
Pesha:
950 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Aspire Insulated Raincoat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *