Women’s Alphelia Ski Jacket

475.00 

Available on backorder

Categories: ,

Description

Women’s Alphelia Ski Jacket

No. 65909
This protective and comfortable performance ski jacket has a sleek, feminine fit plus all the technical ski features you need to excel run after run. Our HELLY TECH® PERFORMANCE 2-layer construction is waterproof/breathable and windproof. PrimaLoft® BLACK Eco insulation – made from 100% recycled content – delivers lightweight warmth. We used a soft baffle construction on the jacket interior to increase warmth, while mesh ventilation enables you to release heat when you’re working hard. With 4-way stretch fabric, you get maximum freedom of movement. Small details with big impact include a RECCO® transponder, a ski-pass pocket, a goggle pocket, a detachable hood and wrist gaiters.

Details

Fiber content:

Shell: 85% Polyamide, 15% Elastane – Shell 2: 85% Polyamide, 15% Elastane – Lining: 100% Polyester – Lining 2: 100% Polyamide (Recycled) – Insulation: 100% Polyester (Recycled) – Insulation sleeves: 100% Polyester (Recycled)

Care Instructions:

Close zippers before washing. Do not soak. Do not use fabric softener. Dry inside out. Tumble dry until completely dry. Tumble dry with dryer balls. Wash inside out. Use washing agent for technical garments.
Weight:1000g
Perkthim
Xhaketë skish për femra Alphelia
nr 65909
Kjo xhaketë skish me performancë mbrojtëse dhe komode ka një përshtatje të hijshme, femërore plus të gjitha veçoritë teknike të skive që ju nevojiten për të shkëlqyer vrapim pas vrapimi. Ndërtimi ynë me 2 shtresa HELLY TECH®PERFORMANCE është i papërshkueshëm nga uji/frymëmarrja dhe i papërshkueshëm nga era. Izolimi PrimaLoft® BLACK Eco – i bërë nga përmbajtje 100% e ricikluar – jep ngrohtësi të lehtë. Ne kemi përdorur një konstruksion të butë të mbulesës në brendësi të xhaketës për të rritur ngrohtësinë, ndërsa ventilimi me rrjetë ju mundëson të çlironi nxehtësinë kur jeni duke punuar shumë. Me pëlhurë shtrirjeje me 4 drejtime, ju merrni lirinë maksimale të lëvizjes. Detajet e vogla me ndikim të madh përfshijnë një transponder RECCO®, një xhep për kalimin e skive, një xhep syze, një kapuç të ndashëm dhe gatera dore.
Detajet
Përmbajtja e fibrave:
Shell: 85% Polyamid, 15% Elastan – Shell 2: 85% Polyamide, 15% Elastane – Rreshtim: 100% Poliester – Rreshtim 2: 100% Polyamid (i ricikluar) – Izolimi: 100% Poliester (I ricikluar) – Izolim:0 Izolimi % Poliester (i ricikluar)
Udhëzimet e kujdesit:
Mbyllni zinxhirët përpara se të lani. Mos njomet. Mos përdorni zbutës të rrobave. Thajeni brenda jashtë. Thajeni me tharje derisa të thahet plotësisht. Thajeni me topa tharëse. Lani brenda jashtë. Përdorni agjent larës për veshjet teknike.
Pesha:
1000 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Women’s Alphelia Ski Jacket”

Your email address will not be published. Required fields are marked *