WINE GLASS SAILOR SOUL, 6 PC

48.99 

Description

14104

The Sailor Soul wine glass is made of MS, a top quality, shock-proof and unbreakable material that is also difficult to scratch.

Perkthimi

Gota e verës Sailor Soul është bërë nga MS, një material me cilësi të lartë, rezistent ndaj goditjes dhe i pathyeshëm, i cili është gjithashtu i vështirë për tu gervistur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WINE GLASS SAILOR SOUL, 6 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *