WHITE TWISTED ROPE A.T.

142.06 

Category:

Description

0807008

Description

Sinking 3 strand mooring line. In High Tenacity polyester fiber. Gherlino processing, resistant to UV rays, excellent resistance to breaking, very low elongation. Ideal for nautical anchoring and heavy mooring, for heavy loads and technical uses.

0807008

LItar I BARDHE I DREDHUR A.T.Ø MM8 MT200

Përshkrim

Në fibër poliesteri me qëndrueshmëri të lartë. Përpunim Gherlino, rezistent ndaj rrezeve UV, rezistencë e shkëlqyer ndaj thyerjes, zgjatim shumë i ulët. Ideale për ankorim detar dhe ankorim të rëndë, për ngarkesa të rënda dhe përdorime teknike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WHITE TWISTED ROPE A.T.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *