WC ELETTRICO JABSCO COMPACT

603.99 

Available on backorder

Description

2424862

Descrizione

Wc marino elettrico JABSCO COMPACT in porcellana bianca, sedile in legno smaltato. Interruttore per il comando della pompa. Conforme USCS 183-410 e ISO 8846 Marine (protezione accensione). Portagomma di entrata Ø mm.19, portagomma di uscita Ø mm 25. Dimensioni mm altezza 351 x larghezza mm 352 x 430 profondità. Peso kg 15,4

Unità di Misura

N
PERKTHIMI

2424862

JABSCO COMPACT 12 V. 25A WC

Përshkrimi

WC elektrik detar JABSCO COMPACT në porcelan të bardhë, ndenjëse prej druri të emaluar. Çelësi i kontrollit të pompës. Në përputhje me USCS 183-410 dhe ISO 8846 Marine (mbrojtje nga ndezja). Lidhës i zorrës së hyrjes Ø mm.19, lidhës i zorrës së daljes Ø mm 25. Përmasat lartësia 351 mm x gjerësia 352 mm x 430 thellësi. Pesha 15.4 kg

Njësia Matëse

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WC ELETTRICO JABSCO COMPACT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *