Sale!

W SWITCHBACK TRAIL HT

145.00 

Categories: ,

Description

W SWITCHBACK TRAIL HT

No.

11640
Waterproof, protective HellyWear toe and heel-cap together with a well cushioned midsole, is there anything more you need in a mid-cut hiking boot?
Switchback Trail HELLY TECH® is a stable, mid-cut performance day-hiker boot, fully waterproof, featuring our very own HELLY TECH® waterproof/breathable membrane. It boasts beautiful weathertight suedes, and protective HellyWear toe and Heel-cap. We offer a well cushioned midsole, and our unrivalled HellyGrip outsole for the best traction on rough terrain.
Fiber ContentUpper (FWR): 100% suede / synthetic / mesh. Lining: 100% mesh. Outsole (FWR): 100% EVA+rubber

Select size:

FEATURES
Upper: Premium Suede, Waterproof Leather, Helly Tech® Waterproof, HH® Seam-Sealed, HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard
Midsole: HH® Power-Stride, HH® Max-Comfort Insole, Antimicrobial
Outsole: HH® Max-Grip, HH® Tough-Wear, HH® Surround-Grip
PERKTHIMI:
W SWITCHBACK TRAIL HT
NO
11640
Gishti dhe mbulesa me takë rezistente ndaj ujit, mbrojtëse HellyWear, së bashku me një shollë të mesme të mbështjellë mirë, a keni ndonjë gjë më shumë që ju nevojitet në një çizme hiking me prerje mesatare?
Switchback Trail HELLY TECH® është një çizme ditore e qëndrueshme, me performancë mesatare, plotësisht e papërshkueshme nga uji, që përmban membranën tonë HELLY TECH® të papërshkueshme nga uji/frymëmarrje. Ai mburret me kamoshi të bukur, të papërshkueshëm nga moti, si dhe gishtin e këmbës dhe kapelën mbrojtëse HellyWear. Ne ofrojmë një shollë të mesme të mbështjellë mirë dhe thembra tonë të pakrahasueshme HellyGrip për tërheqjen më të mirë në terrene të vështira.
Përmbajtja e fibrave: sipërme (FWR): 100% kamoshi / sintetike / rrjetë. Rreshtimi: 100% rrjetë. Sholla e jashtme (FWR): 100% EVA+gome
MASAT E DISPONUESHME
TIPARET
Pjesa e sipërme: Kamoshi premium, Lëkurë e papërshkueshme nga uji, Helly Tech® i papërshkueshëm nga uji, HH® me vulosje, HH® Max-Vent, HH® Quick Dry, HH® Pro Guard
Shtolë e mesme: HH® Power-Stride, HH® Max-Comfort shtrojë, Antimicrobial
Sholla e jashtme: HH® Max-Grip, HH® Tough-Wear, HH® Surround-Grip

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “W SWITCHBACK TRAIL HT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *