VHF SX-400

282.48 

Available on backorder

Description

C

Descrizione

VHF Plastimo, galleggiante e lampeggiante, grado di protezione Ipx7. Potenza di uscita 5 W. Frequenze 156-163,425 MHz. Durata di 12 ore. Batteria agli ioni di litio da 1750 mA Orologio doppio e triplo Funzione meteo a 10 canali Accesso immediato al canale 16 e ai canali preferiti programmabili Modalità ATIS per acque interne Caricatore USB Micro-B Ampio display LCD retroilluminato (35 x 25 mm) Grandi tasti retroilluminati di facile utilizzo Collegamento altoparlante-microfono esterno (microfono opzionale) Temperatura di esercizio: da -15 ° a + 55 ° C Peso: 220 g (batteria, antenna e clip da cintura incluse)

Unità di Misura:

N
Perkthimi:
P67440

VHF SX-400

Përshkrim

VHF Plastimo, lundruese dhe ndezje, shkallë mbrojtjeje Ipx7. Fuqia dalëse 5 W. Frekuencat 156-163.425 MHz. Kohëzgjatja prej 12 orësh. Bateri litium-jon 1750 mA Orë e dyfishtë dhe e trefishtë Funksioni i motit 10-kanal. Akses i menjëhershëm në kanalin 16 dhe kanale të preferuara të programueshme Mënyra ATIS për ujërat e brendshme Mbushës Micro-B USB Ekran LCD i madh me dritë të pasme (35 x 25 mm) Çelësa të mëdhenj me dritë të lehtë për t’u përdorur Lidhje e jashtme altoparlant -mikrofon (mikrofon opsional) Temperatura e funksionimit: -15 ° deri + 55 ° C Pesha: 220 g (bateria, antena dhe kapësja e rripit të përfshira)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VHF SX-400”

Your email address will not be published. Required fields are marked *