VHF HM 360

394.58 

Description

5550252

Descrizione:

Vhf galleggiante e lampeggiante, trasmette con una potenza massima di 5 Watt utilizzando un pacco batterie tradizionale o ricaricabile al litio. Canali privati programmabili (solo per enti autorizzati). Canale 16, Dual/triWatch. Autonomia indicativa di 8 ore in Stand-by. Funzione Quake Water per la rimozione dell’acqua dall’altoparlante. Ricevitore Gps interno e Modulo DSC in calsse D (necessario mmsi per il funzionamento). Funzione MOB, visualizzazione di Cog (Course Over Ground) e Sog (Speed Over Ground) sul ampio display LCD. Contenuto della confezione: Vhf, Antenna, carica batteria da muro, batteria da 1800 mAh, clip da cintura, manuale. Dimensioni antenna esclusa mm. 153 x 60 x 43

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5550252

VHF HM 360

Përshkrimi:

VHF lundruese dhe ndezëse transmeton me një fuqi maksimale prej 5 Watt duke përdorur një paketë tradicionale ose të rimbushshme të baterisë litium. Kanale private të programueshme (vetëm për subjektet e autorizuara). Kanali 16, Dual / triWatch. Autonomi e përafërt prej 8 orësh në gatishmëri. Funksioni Quake Water për heqjen e ujit nga altoparlanti. Marrësi i brendshëm GPS dhe moduli DSC në klasën D (mmsi kërkohet për funksionim). Funksioni MOB, ekran Cog (Kursi mbi tokë) dhe Sog (Speed ​​Over Ground) në ekranin e madh LCD. Përmbajtja e paketës: Vhf, Antena, ngarkues i baterisë në mur, bateri 1800 mAh, kapëse rripi, manual. Dimensionet e antenës përjashtohen mm. 153 x 60 x 43

5550252 MANUALE

Njësia Matëse:

N

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VHF HM 360”

Your email address will not be published. Required fields are marked *