VALIGETTA ATTREZZI 100 PZ.

190.00 

Description

5050842

Descrizione:

Valigetta atterzzi in ABS modello professionale contenente 100 attrezzi vari. Contiene: 4 cacciaviti, 6 chiavi combinate, pinza universale, pinza fastonatrice, pinza regolabile, 19 bussole esagonali in millimetri, 2 bussole per candele, portabussole a T con prolunga, portautensili a T con adattatore, martello, cricchetto reversibile, provacircuiti, 11 inserti, 6 chiavi esagonali, spessimetro, capicorda e connettori preisolati.

Unità di Misura:

N
Perkthimi:

5050842

VALIXHIA E MJETEVE VALEX 100 copë.

Përshkrim:

Valixhe veglash modeli profesional ABS që përmban 100 mjete të ndryshme. Përmban: 4 kaçavida, 6 çelësa të kombinuar, pincë universale, pincë shtrënguese, pincë të rregullueshme, 19 priza gjashtëkëndore në milimetra, 2 priza për prizat e shkëndijave, mbajtëse e prizës T me shtrirje, mbajtëse e mjetit T me përshtatës, çekiç, shufër me rrotullim të kthyeshëm, qark testues, 11 futje, 6 çelësa gjashtëkëndësh, matës i fiksimit, priza kabllo dhe lidhës të paraizoluar.
Njësia matëse: n

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VALIGETTA ATTREZZI 100 PZ.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *