TROMBA 12V.

45.45 

Available on backorder

Description

 3838340

Descrizione

Tromba elettromagnetica corpo in ASA bianco, di elevata resistenza e staffa in acciaio inox. Alimentazione 12 V. Assorbimento 5 Amp. Livello sonoro dB 108, 400 Hz. Dim. mm. 140x100x98.

Përshkrim

Bori elektromagnetik, trupi në ngjyrë të bardhë ASA, me rezistencë të lartë dhe kllapa prej çeliku inox. Furnizimi me energji elektrike 12 V. Absorbimi 5 Amper Niveli i zërit dB 108, 400 Hz. Dim. Mm. 140x100x98.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TROMBA 12V.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *