TRASDUCER RVM-400

1,823.90 

Available on backorder

Description

Art. 5607219

RealVision 3D stainless steel through-hull transducer, for AXIOM 2 PRO display and RVM1600 module. Includes DownVision, SideVision, 600 Watt High CHIRP and 3D technology. It incorporates an AHRS reference system that stabilises the 3D sounder images, automatically compensating for vessel movement. It also incorporates a high-precision water temperature sensor for fast and accurate readings. Tilt 0°, Hull tilt < 5°. (cable mt 8 – connector pin 25).

Art. 5607219

Transduktor çelik inox RealVision 3D përmes bykës, për ekranin AXIOM 2 PRO dhe modulin RVM1600. Përfshin teknologjinë DownVision, SideVision, 600 Watt High CHIRP dhe 3D. Ai përfshin një sistem referimi AHRS që stabilizon imazhet zanore 3D, duke kompensuar automatikisht lëvizjen e anijes. Ai gjithashtu përfshin një sensor të temperaturës së ujit me precizion të lartë për lexime të shpejta dhe të sakta. Pjerrësia 0°, pjerrësia e trupit < 5°. (kabllo mt 8 – pin lidhës 25).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TRASDUCER RVM-400”

Your email address will not be published. Required fields are marked *