TOWEL SET ANCHORS SANTORINI – BEIGE, 3 PC

86.99 

Description

53106

SANTORINI 3-piece towel set made of high-quality 550gr terry cloth.
With a velvety touch, textures and embroidery, the bath, shower and bidet towels from this elegant collection are ideal for giving a subtle nautical touch to the bathroom of any boat.

Perkthimi

Set peshqirësh SANTORINI 3-copë me cilësi të lartë, 550gr.
Peshqirë me qëndisje. Peshqirët e banjës, dushit dhe bidetit në këtë koleksion elegant janë ideale për t’i dhënë një prekje delikate banjës së çdo varke.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TOWEL SET ANCHORS SANTORINI – BEIGE, 3 PC”

Your email address will not be published. Required fields are marked *